Zuckerberg facebook europa

Zuckerberg truer med at lukke for Facebook og Instagram i …

Zuckerberg truer med at lukke for Facebook og Instagram i Europa

7. feb. 2022 — Zuckerberg truer med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Det børsnoterede, amerikanske selskab er hårdt presset fra alle sider og …

Det børsnoterede, amerikanske selskab er hårdt presset fra alle sider og forsøger nu at slå igen, fordi opstrammede EU-regler truer med helt at ændre grundlaget for Facebooks forretning i Europa.

Mark Zuckerberg truer med at lukke … – Jyllands-Posten

Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa

6. feb. 2022 — Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa. Hvis virksomheden Meta ikke længere må lagre og bearbejde europæiske …

Hvis virksomheden Meta ikke længere må lagre og bearbejde europæiske brugerdata på servere i USA, så vil platformene Facebook og Instagram lukke ned i Europa. Sådan lyder truslen fra Mark Zuckerberg og ledelsen i virksomhedens seneste kvartalsrapport.

Mark Zuckerberg truer med at lukke … – Computerworld

Mark Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram i Europa – Computerworld

Hvis europæiske brugerdata ikke må behandles på amerikanske servere, vil Mark Zuckerberg lukke helt ned for Facebook og Instagram i Europa.

Hvis europæiske brugerdata ikke må behandles på amerikanske servere, vil Mark Zuckerberg lukke helt ned for Facebook og Instagram i Europa. Sådan lyder det i modervirksomheden Metas seneste kvartalsrapport.

Under to måneder tilbage: Schrems II-afgørelse bliver en …

Under to måneder tilbage: Schrems II-afgørelse bliver en skæbnedag for Facebook i Europa – Computerworld

for 43 minutter siden — Meta-chefen Mark Zuckerberg har tidligere truet med at lukke Facebook og Instagram i Europa, hvis selskabet ikke må sende brugerdata fra …

Meta-chefen Mark Zuckerberg har tidligere truet med at lukke Facebook og Instagram i Europa, hvis selskabet ikke må sende brugerdata fra Europa til USA. Nu er der under to måneder til sagens afgøres.

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og …

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og Instagram i Europa | Version2

Zuckerberg efter Schrems II: Måske lukker vi Facebook og Instagram i Europa. Illustration: Anthony Quintano/Wikimedia Commons.

Hvis der ikke findes et brugbart alternativ til Privacy Shield-ordningen, så kan det være slut med Facebook og Instagram på europæisk grund, lyder det fra Meta.

Zuckerberg truer: Vi kan blive nødt til at lukke Facebook og …

6. feb. 2022 — Hvis regler for dataoverførsel mellem Europa og USA skærpes, kan Facebook og Instagram være nødt til at lukke, lyder det fra …

Zuckerberg truer: Vi kan være nødt til at lukke Facebook og …

Zuckerberg truer: Vi kan være nødt til at lukke Facebook og Instagram i Europa

7. feb. 2022 — Ifølge Meta, der er virksomheden bag Facebook og Instagram kan en manglende aftale om dataoverførsel mellem USA og Europa i sidste ende få …

Ifølge Meta, der er virksomheden bag Facebook og Instagram kan en manglende aftale om dataoverførsel mellem USA og Europa i sidste ende få den konsekvens, at virksomheden må lukke sine sociale medier i Europa.

[Opdateret] Truer med at udelukke europæerne fra Facebook

8. feb. 2022 — Mark Zuckerberg truer med at lukke både Facebook og Instagram ned i Europa, hvis han ikke må fortsætte med at høste brugerdata.

Mark Zuckerberg truer med at lukke både Facebook og Instagram ned i Europa, hvis han ikke må fortsætte med at høste brugerdata.

Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram

Zuckerberg truer med at lukke Facebook og Instagram – Ekstra Bladet

6. feb. 2022 — I en rapport til en amerikansk myndighed sår Meta tvivl om, hvorvidt de kan fortsætte med at tilbyde tjenesterne Facebook og Instagram i Europa.

I en rapport til en amerikansk myndighed sår Meta tvivl om, hvorvidt de kan fortsætte med at tilbyde tjenesterne Facebook og Instagram i Europa

Mark Zuckerberg and team consider shutting down Facebook …

10. feb. 2022 — Mark Zuckerberg and team consider shutting down Facebook and Instagram in Europe if Meta can not process Europeans’ data on US servers.

Keywords: zuckerberg facebook europa