Find din næste Zinfandel hos Skjold Burne

Skjold Burne har altid et solidt udvalg af den populære rødvin Zinfandel, og du vil med garanti kunne finde en type Zinfandel, der opfylder alle dine ønsker. Den aromatiske og fyldige rødvin kan have noter af både bær, vanilje, eg, lakrids, krydderier og mere alt efter, hvor og hvordan den er dyrket. Zinfandel bliver især dyrket i Californien, USA, men findes også i de sydlige Italien og Australien, hvor de varme temperaturer er optimale for Zinfandel-druen. Bliv klogere på den lækre Zinfandel-drue lige her.

En tung rødvin med masser af sødme

Zinfandel er en af de tungere rødvine, og kan nå op på en alkoholprocent på op mod cirka 17%. Den har masser af lækker sødme, tyngde og frugtige noter, som egner sig rigtig godt til krydrede retter med kød eller til en barbecue-dag om sommeren. Hvis du er på udkig efter en rødvin med en fuld fedme, en kraftig smag og masser af søde noter, så er Zinfandel bestemt sagen for dig.

Lækre noter til enhver smag

Som det er med vine, kommer smagen meget an på, hvordan druen er dyrket samt, hvordan den er modnet. En yngre Zinfandel-drue skaber ofte en mere livlig og frugtig vin, hvorimod en Zinfandel-drue, der har fået lov at sidde længere tid på vinstokken kan være mere tung og kompleks. Du finder derfor mange forskellige noter i Zinfandel-vinene og hos Skjold Burne forhandler de både de lettere Zinfandel-vine, men også de tungere og kraftigere typer.

Få leveret din Zinfandel lige til døren

Hvis du forelsker dig i en Zinfandel fra Skjold Burne, så sørger de selvfølgelig for en hurtig levering lige til din dør. Du får gratis fragt ved køb på over 600 kr. og 30 dages fuld returret. Gå på opdagelse i Skjold Burnes lækre udvalg af den populære Zinfandel-vin og find den, der er skabt til dig.