Privatleasing af bil: 3 grunde til at overveje det

Har du overvejet at privatlease en brugt bil i stedet for at købe en ny? Det kan der faktisk være mange gode grunde til. Ikke mindst slipper du for at skulle punge ud med de helt store summer til et nyt køretøj.

 

Det er langt fra alle, der har råd til at købe nye biler i tide og utide. En ny bil er nemlig en stor investering, og med investeringen følger som regel også en hel del ansvar. Og så skifter man heller ikke bilen ud igen lige med det første. Her er 3 grunde til at overveje et alternativ: privatleasing!

1. Det kan være økonomisk besparende

Mange vælger privatleasing af en brugt bil fremfor at købe en ny, fordi det kan udgøre en økonomisk besparelse. Først og fremmest behøver du ikke have en hel formue til rådighed til at købe en spritny bil. I stedet betaler du en førstegangsydelse, som er langt lavere, hvorefter du månedligt betaler et bestemt beløb.

 

Du har også ret stor kontrol med, hvad bilen skal koste. Det kommer blandt andet an på dens brugsværdi, og hvor mange kilometer du kører årligt. På den måde er det altså muligt at skræddersy en løsning, der passer til dig og din økonomi.

2. Du slipper for det kedelige

Der er mange lidt træls ansvarsområder forbundet med at have egen bil. Du slipper for en del af disse, når du lejer bilen af et firma. Her vil firmaet nemlig stå for en lang række af de praktiske opgaver og udfordringer, der måtte opstå. 

 

Således kan du få en omfattende serviceaftale med i abonnementet, som ofte også inkluderer vejhjælp. Leasingfirmaet står som regel også til rådighed med et særligt team, der kan hjælpe dig med mekaniske anliggender. 

3. Du kan skifte bil oftere

Er du også én af dem, der elsker at få en ny bil? Så er du bestemt ikke unormal. Tværtimod er det en oplevelse, de fleste nyder, og det kan nærmest give én en helt ny identitet at skifte bil. Desuden findes der jo et hav af fantastiske mærker og modeller, og man vil jo gerne nå at prøve lidt af hvert, ikke?

 

Det bliver en hel del nemmere, når du privatleaser en bil. Her har du nemlig brugsret til bilen i en bestemt tidsperiode. Herefter kan du så leje en ny bil, hvis det var det, du skulle have lyst til. På den måde får du mulighed for at skifte bil en hel del oftere, end du måske ellers ville have gjort.