De bedste råd til en ægte drømmeseng

Når vi skal indrette vores soveværelse, kan man have mange overordnede overvejelser undervejs. Først og fremmest vil man naturligvis gerne skabe en god atmosfære som passer til ens smag i indretning, og som samtidig skaber et roligt rum, hvor man kan lade batterierne op til næste dag. 

 

Men hvordan når man bedst muligt i mål med sådan en opgave? Her får du to ting, som du ikke må glemme, når du skal vælge en seng til dit soveværelse.

Hvilken seng er den bedste?

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvilken type seng der er den bedste at vælge. Det kommer alt sammen an på hvad dine specifikke behov er. Nogle har brug for en seng med ekstra opbevaringsplads, nogle sover bedst i en lille seng. Måske overvejer du en indbygget løsning og er derfor på udkig efter en skummadras på mål.

 

Det er alt sammen overvejelser man kan have med, når man skal finde den perfekte seng til sit soveværelse.

Vælg en madras der passer til dig

Én ting er at finde en bestemt seng, der opfylder de krav man har til størrelse og design – men er der noget bestemt du skal holde øje med, når du skal vælge madras?

 

Skal madrassen være hård eller blød og har du måske brug for en topmadras ovenpå? Et godt råd er, at tage ud et sted hvor du kan prøve at ligge på nogle forskellige slags og noter gerne hvad der fungerer og ikke fungerer undervejs.