Dine planter fortæller noget om dig

Står du og mangler planter til stuen? Så er det bare med at komme i gang med at købe nogle, da det er hyggeligt med planter i hjemmet. Hvis du allerede har planter derhjemme, vidste du så, at de rent faktisk godt kan fortælle noget om dig? Det er der i hvert fald nogle, der siger, at de kan. Herunder får du et par eksempler på, hvad forskellige planter har at sige om dig, så du kan se, om det passer.

Monstrea og planten paradisfugl er smukke planter

Monstrea og planten paradisfugl er to meget smukke planter, som typisk er i en stor størrelse. De fylder godt på grund af deres meget store blade. Har du den ene eller begge planter i din bolig, er der en stor sandsynlighed for, at du er en ung kvinde med en alder på mellem 19 til 28 år. Derudover bor du sikkert i en lys lejlighed i en storby og har indretning som din hobby. Du synes selv, at du er en kreativ pige. Passer det på dig?

Den klassiske bayonet-plante

Den klassiske bayonet-plante, som mange kender under navnet svigermors skarpe tunge, er kendetegnet ved dens høje grønne blade med gule streger. Har du har en bayonet-plante, er du højst sandsynligt enten en mand eller en kvinde, der er over 50 år gammel. Du har desuden temmelig sikkert ikke grønne fingre. Planten er nem at holde og var meget populær i 60’erne. Ramte denne plante plet hos dig?