Værd at vide om homøopatiske ampuller

Homøopati er en helbredsbehandling, hvor det ikke er en sygdoms symptomer, der bliver behandlet, men i stedet sygdommens årsag. Homøopati er noget, som vi i dag hører mere og mere om, hvorfor det sagtens kan være, at du allerede er bekendt med denne behandlingsform. Når det kommer til homøopati, er der blandt andet noget, der bliver kaldt for ampuller. Læs med videre her og lær mere om homøopatiske ampuller.

Hvad er homøopatiske ampuller?

Der findes et stort udvalg af homøopati i ampuller. Udvalget består af et bredt sortiment, som indeholder forskellige former for virksomme stoffer. Det er muligt at finde homøopatiske ampuller, som er fremstillet efter antropologiske retningslinjer. Det vil sige, at det er præparater, der er sammensat og håndpotenserede efter anvisninger fra Rudolf Steiner. 

Lægemidlerne bliver fremstillet ved hjælp af håndkraft efter GMP-reglerne. GMP står for Good Medical Practice. Desuden er lægemidlerne kontrollerede og godkendt af den danske Lægemiddelstyrelse.

Hvordan doserer og indtager jeg homøopatiske ampuller?

Når du skal indtage og dosere homøopatiske ampuller, er det vigtigt, at du sørger for at følge doseringen på emballagen. Den eneste undtagelse er, hvis andet er blevet angivet eller anvist af en behandler.

Lægemidlerne er blevet opløst i isotonisk saltvand og er derefter blevet dispenseret til drikkeampuller. Du skal altid forsigtigt ryste eller knipse drikkeampuller, så væsken i ampullens ”hoved” kommer ned i ampullens ”krop”. Derefter skal du åbne ampullen. Det gør du ved at knække selve halsen ved markeringen. Sug indholdet op i din mund ved brug af sugerøret og hold væsken i mundhulen i et lille stykke tid.